5.b vandt Københavns mesterskab i høvdingebold

Korsager Skole vandt Københavns mesterskab i høvdingebold 2017

Korsager skole deltog med tre hold, et fra hver 5. klasse til høvdingeboldstævnet til Københavns mesterskab, eleverne meldte sig frivilligt til stævnet.
Alle tre hold vandt førstepladsen i deres pulje og gik videre. Holdet fra 5.a nåede til kvartfinale, holdet fra 5.c var i semifinale og holdet fra 5.b vandt finalen og er nu kåret KØBENHAVNS MESTER I HØVDINGEBOLD FOR 2017 for 5.klasse.
Vinderen fra Københavns mesterskab 2017 (Holdet fra 5.b) skal spille i finalen til DANMARKS MESTERSKAB i midten af maj 2017.

Se resultaterne og billederne på:

www.skoleidraet.dk/kk/hoevdingebold-2017.

Fastelavn i indskolingen

Fastelavn på mellemtrinnet

Fastelavn i udskolingen

Nationale test - for nærmere info klik på overskriften

Testperioden for de obligatoriske nationale test begynder den 1. februar, og løber frem til midt april.

I perioden skal:
2. 4. 6. og 8. årgang afvikle test i dansk
3. og 6. afvikle test i matematik
7. årgang afvikle test i engelsk
8. årgang udover dansk også afvikle test i Geografi, Biologi og Fysik/kemi.

Se 5.c´s kortfilm om samtaler på engelsk

5.c har haft et forløb om samtaler på engelsk.

Eleverne memoriserer en kort dialog på engelsk. Der øves på udtale, udtryk og fremførelse. Eleverne har selv meldt sig til at indspille det på film.

Filmene er indspillet med mikrofoner og der er anvendt forskellige kameravinkler. Der blev fokuseret på skuespilsteknikker og optageteknik.

Se kortfilmene herunder:

What´s on TV

Do Animals tal to each other?

Kæmpe tillykke til Yang Li, der vandt DM i matematik