Julekoncert

1. årgang synger "Tidsrejsen"

4. og 5. klasser læser for børnehave og ældre

Julekoncert

Der afholdes julekoncert den 13. december kl. 16 i dramasalen. Her vil der være mulighed for at høre skolens lillekor samt børn fra Musikalliancen optræde.

Musikalliancen er et musiktilbud til skolens elever - hvor de kan lære at spille på klasseiske instrumenter.

For nærmere info klik her.

1. december

Torsdag den 1. december er en ekstra hyggelig dag på Korsager Skole.

I indskolingen begynder vi på de daglige julemorgensamlinger i dramasalen, hvor vi synger et par julesange og åbner skolens egen julekalender, med børnenes juletegninger. Efter morgensamlingen d. 1. dec skal børnene klippe og klistre og pynte op i klasserne og på gangene.

Mellemtrinnet skal også klippe-klistre og flere børn skal ud og besøge en børnehave og læse højt for de små.

Hele udskolingen skal på skøjtetur, det plejer de store at se meget frem til.

4. og 5. klasser læser højt for børn og ældre

12 elever fra 4. og 5. årgang var i dag på tur for at læse julehistorier højt. De besøgte Menighedsbørnehaven, hvor de læste højt for børnene. Både børn og voksne var meget begejstrede, og eleverne fik kram og klapsalver. Derefter besøgte eleverne Husum Vænge Centret, hvor de læste højt for de ældre. De var meget glade for besøget og eleverne fik stor ros samt æbleskiver og sodavand.

Eleverne var meget velkomne til at komme på besøg igen.

Musikalliancen - musiktilbud på Korsager Skole

0. klassernes første skoledag 2016