Velkommen til de nye 0. klasser

Første skoledag for 1.-9. årgang + M3

Tilbud til indskolingsforældre

De utrolige år - klik for nærmere info

I det kommende skoleår kan vi tilbyde vores indskolingsforældre familiekurset De Utrolige År.

Kurset handler i korte træk om at styrke samværet mellem forældre og børn. På kurset arbejder vi med fokus på skole og samspillet i hjemmet som skal styrke familierelationerne.

Derudover har vi fokus på at nedbringe fravær, og skabe et bedre skole-hjemsamarbejde. Klik på linket for nærmere info.

Frikvarter

Gratis og personlig lektieportal

Lektier Online er en gratis og personlig lektieportal, som er for alle elever i 6.-10. klasse.
Lektier Online er et supplement til skolen, hvor eleverne kan få hjælp til de opgaver, de ikke nåede at lave færdig i skolen. Det kan også være en hjælp til eleverne, så de får stillet de spørgsmål, de måske ikke tør stille i klassen.
Lektier Online gik i luften d. 2. april og har åbent hver søndag til torsdag fra kl. 16 til kl. 21. Lektiehjælpen udføres af frivillige over hele landet, der alle brænder for at give lektiehjælp og formidle deres fag.
Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere om portalen, så kontakt [email protected]!

I kan komme i gang på www.lektieronline.dk

Københavns Kommune Ungdomsskole for 13-18 årige

Københavns Kommunes Ungdomsskole tilbyder gratis undervisning og aktiviteter for unge mellem 13-18år. Tilmelding til den nye sæson starter den 15. august og kan ske via www.ungdomsskolen.kk.dk eller vores app ’TABULEX ELEV’.

Musikalliancen

Musikskolen

På Korsager Skole tilbyder Musikskolen følgende fag:

Guitar - tirsdag eftermiddag

Guitar begynderundervisning - tirsdag eftermiddag

Klaver - mandag og tirsdag eftermiddag

(Klik på billedet til højre for nærmere info)

Korsager Skole - et godt valg til dit barn - vi tilbyder fællesskab og faglighed